Гещалт супервизия 08-10.12.2017

Скъпи колеги,

С огромно удоволствие ви каним на първото събитие, организирано от БАГТ – тридневна групова супервизия с Анастасия Колесникова на 8-9-10 декември.

Анастасия Колесникова е психолог, гещталттерапевт, супервизор, водеща на специализация “Работа с деца в гещалттерапията”, опит на практическа работа от 2006 година в Одеса, Украйна. Тя провежда и обучителни проекти за телефонно консултиране; психолог и супервизор на проекти с младежи, израстнали в интернати, мрежа на хора, живеещи с ХИВ, кризисни семейства и деца с особености на развитието. Зони на професионално изследване: работа с аутистичния спектър, панически атаки, кризи и травми, работа с семейства, деца и двойки.

Датите наближават и местата са ограничени, затова ви каним да запазите своето място още сега!

Цените са както следва:
– 340 лв. до 30 ноември;
– 370 лв. след 30 ноември или в деня на събитието;

Цените за членове на БАГТ са:
– 290 лв. до 30 ноември;
– 340 лв. след 30 ноември или в деня на събитието.

Място на провеждане – Зала “Велтер”, ул. Шипченски проход н.65, ет. 5.

~   ~   ~


“Супервизията за мен е преди всичко подкрепа за любопитството на терапевта към своята работа; възможност да разгледа собствения си стил, своите ресурси, и разбира се, своите съмнения.

Каня ви да постоим любопитни относно професията в следните форми: очна супервизия (супервизия на работа в групата), супервизия на практиката и групова задочна супервизия (супервизия на случаи от практиката).

Очна супервизия – това е формат, който е възможен само в рамките на учебни проекти. Той позволява да изследваме процеса на взаимодействие на живо и да открием скритите фигури на сесията.

Супервизия на практиката – форма, в която сме насочени към изследване на индивидуалната философия на практиката ни и на нашия път като терапевти. Също към това как организираме този път.

Групова супервизия на случай (задочна супервизия) – позволява ни да разгледаме целия калейдоскоп от ракурси: хипотези, метафори, чувства и линии на терапевтичната работа. Освен това, груповата супервизия ни позволява да правим супервизионни експерименти на взаимодействието, например, да открием собствените си трансферни характеристики.”

 

 

С въпроси около супервизията може да се свържете със: Златина Кротева – 0887 10 74 87

По повод записване и плащания, моля да се обръщате към Даниела Стоянова – 0878 51 19 57